Om oss

Vi underlättar ditt billiv

Scandium Bil underlättar Ditt bilägande genom att erbjuda omfattande prisvärda lösningar samt fordon för både företag och konsument. 

Genom att tillhandahålla pålitliga alternativ möjliggör det för Ditt företag att fokusera på er kärnverksamhet.

boka
boka
År i bilbranschen
1
Nöjda kunder
1 +
Antal anställda
1

Varför du ska välja oss

Brett utbud

Scandium Bil erbjuder ett omfattande sortiment av i huvudsak transportbilar från de flesta bilmärken. På så sätt får du som kund många alternativ att välja mellan.

Bilverkstad

När du lämnar ditt fordon hos oss kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Vår verksamhet fokuserar på att utföra reparationer och service på ett professionellt sätt som alltid görs i enlighet med tillverkarens instruktioner.

Prisvärdhet

Vi strävar efter att erbjuda de lite finare transportbilarna. Genomgågna i vår verkstad och fint rekonditionerade. Till de allra flesta bilarna ingår en bra Garantiförsäkring i priset.

Professionell service

Med lång erfarenhet och kunnig personal kan vi ge professionell service av hög kvalitet. Våra mekaniker och tekniker har expertkunskap om olika bilmodeller och säkerställer att arbetet utförs korrekt och effektivt.

Kundservice

Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig nöjd, samt strävar efter långsiktiga affärsrelationer. Vi har kunder som har gjort bilaffärer hos oss i 40 år.

Tillgänglighet

Vi har säkrast öppet vardagar mellan kl.8-17, men svarar oftast i telefon även kvällar och helger.

Våra samarbetspartners